NYHED: Terapi til nedsat pris og uden ventetid

Det er nu muligt at få terapi til nedsat pris og uden ventetid hos psykolog Charlotte Midtgaard. Nedenfor kan du læse mere om hvad hun tilbyder

Terapi til nedsat pris pga. efteruddannelsesforløbFå terapisamtaler hos erfaren psykolog Charlotte Midtgaard til nedsat pris. Her er hvad hun skriver om tilbuddet:

Som led i min terapeutiske efteruddannelse søger jeg personer, som har mod på og lyst til at arbejde med sig selv i et terapeutisk forløb.

Jeg tilbyder samtalerne til nedsat pris 500,- per time, da jeg som led i min efteruddannelse har brug for at hurtigt at komme i gang med samtalerne. Jeg har derfor ingen ventetid. En anden fordel ved at
starte et terapiforløb hos mig er, at jeg får oftere
supervision og faglig sparring end i et almindeligt gennemsnitligt terapiforløb. Der vil derfor være en stor kvalitetssikring i forløbet.

Om mig

Jeg er 42 år og uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2016 og har arbejdserfaring med terapi fra hhv. Studenterrådgivningen samt psykiatrien, hvor jeg har arbejdet med såvel individuelle som gruppeterapeutiske forløb med unge og voksne. De seneste par år har jeg arbejdet i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning med børn og unges trivsel.

For mig er det vigtigt, at du oplever at blive mødt med nærvær, empati og autenticitet. Jeg har en meget ansvarsfuld tilgang til det arbejde jeg laver. Derfor vil jeg også modtage løbende supervision på vores forløb, som en led i min uddannelse.

Om metoden

Intensiv korttidsdynamisk psykoterapi (ISTDP) har et særligt fokus på vores følelser, som de stærkeste motivatorer for vores adfærd og trivsel. En central antagelse i terapiformen er, at psykiske vanskeligheder har rod i indre konflikter omkring følelser, som vi har svært ved at mærke eller udtrykke på en sund og positiv måde. Terapien har fokus på at hjælpe mennesker med gradvist at opleve og udtrykke følelser på en måde, der skaber større indre frihed og trivsel, for derved at mindske angst og undgåelse.

Kontakt

Hvis du er nysgerrig på at høre mere, for at kunne vurdere om det kunne være noget for dig, er du meget velkommen til at tage kontakt telefonisk eller på mail.

Samtalerne finder sted central i Aarhus.

Mail: charlotte_midtgaard@protonmail.com

Tlf. 26717033