2 dags kursus i ISTDP

Kursus i ISTDP

Dette 2 dagskursus retter sig til dig, der har en nysgerrighed på at lære mere om ISTDP og blive mere forankret i både terapi og metode. Kurset veksler mellem teoretisk undervisning i de centrale begreber i ISTDP og rollespilsøvelser, så du får mulighed for at få nogle af de centrale teknikker i ISTDP ind under huden. 

ISTDP er en terapiform, der har vundet mere indpas de seneste år. Den er kendetegnet ved et meget aktivt og fokuseret samarbejde mellem klient og psykolog, der har til formål at hjælpe klienten med at erstatte uhensigtsmæssige forsvar med kontakt til egne følelser og behov.

På kurset vil vi komme ind på:

Hvordan skabe en stærk og fokuseret alliance allerede fra første samtale – herunder hvordan skabe et intrapsykisk fokus? Hvordan tilrettelægge behandling og intervention så den passer til din klients kapacitet? Hvordan arbejde med klientens forsvar og modstand? Hvordan sikre at din klients angstniveau ikke bliver for højt eller for lavt? Hvordan forstå og arbejde med ubevidste processer i klienten og mellem jer? Hvordan være autentisk tilstede i din terapi? – herunder vigtigheden i at kende egne forsvar og angst.

Du behøver ikke have praktisk erfaring med terapi eller ISTDP for at deltage på kurset.

Dato og tid: se kursuskalenderen

StedAarhus: Huset Blacks Gaard, Vesterport 8k, 8000 Aarhus C

Pris: 3000,- Hvis du er studerende, arbejdsløs eller har anden grund til at søge reduktion i kursusprisen er du velkommen til at kontakte os.

Undervisere: Emil Rask og Henrik Holm Hansen er begge autoriserede psykologer med 3-årig efteruddannelse i ISTDP. Du kan læse mere om os på vores hjemmesider www.psykologrask.dk og www.henrikholmhansen.dk