Terapi hos psykologpraktikant

Det er nu muligt at få terapi til nedsat pris og uden ventetid hos hhv. psykologpraktikant Rebecca Stidsen og psykolog Charlotte Midtgaard. Nedenfor kan du læse mere om dem og hvad de tilbyder.

Få terapi hos psykologpraktikant Rebecca Baltzer Stidsen til reduceret pris

Kort ventetid

Som noget nyt tilbydes nu terapi til reduceret pris fra psykologpraktikant Rebecca Baltzer Stidsen. 

 
 

Rebecca er på sidste del af sit psykologstudie. Her er hvad hun skriver om sig selv:

  
 
 

 

 

I løbet de seneste fem års tid har jeg gennem psykologistudiet og forskellige studiejobs beskæftiget mig meget med trivsel og mistrivsel. Mistrivsel kan se ud på mange måder. Nogle kæmper med en alt for stresset tilværelse, for andre fylder bekymringer og angst så meget, at det går ud over dagligdagen, og for andre igen er det en svær relation, der tynger.  

Lige meget, hvad vi går og kæmper med, har vi som mennesker brug for, at nogen møder os. Indimellem kan vores problemer imidlertid have brug for mere opmærksomhed, end der typisk bliver rum for i hverdagen. Den opmærksomhed vil jeg meget gerne give lige netop det, du bringer ind i samtalen. 
 
 

 

Jeg ønsker at skabe et trygt rum, hvor vi sammen kan være nysgerrige på det, der fylder for dig, og hvor du oplever at blive hjulpet et stykke videre på din vej her i livet. Noget af det allerførste, vi vil snakke om, vil derfor være, hvad du ønsker at få ud af vores samtaler. 
 

For de fleste kræver det faktisk en del at række ud efter hjælp. Så klap dig selv på skulderen, hvis du sidder og overvejer det – det er et godt første step.  

Rebecca vil modtage løbende supervision fra mig og min kollega Emil Rask, hvilket indebærer at hun ugentligt har mulighed for at drøfte og få vejledning på sine forløb. På den måde er Rebeccas forløb i princippet mere kvalitetssikret end et forløb hos en uddannet psykolog.

En anden fordel ved et forløb med Rebecca, er at hun vil kunne tilbyde opstart inden for et par dage, i modsætning til min ventetid, som typisk er 2-3 måneder.

En tredje fordel er at prisen er stærkt reduceret til 350,- for 50 minutter, da hun stadig er under uddannelse.

Rebecca er i praktik fra september 2023 og ca. ½ år frem.

Hvis du ønsker at starte et forløb med Rebecca kan du skrive til mig eller kontakte hende direkte:

MAIL: rebeccabaltzer@proton.me

TELEFON: 91811850

Terapi til nedsat pris pga. efteruddannelsesforløbFå terapisamtaler hos erfaren psykolog Charlotte Midtgaard til nedsat pris. Her er hvad hun skriver om tilbuddet:

Som led i min terapeutiske efteruddannelse søger jeg personer, som har mod på og lyst til at arbejde med sig selv i et terapeutisk forløb.

Jeg tilbyder samtalerne til nedsat pris 500,- per time, da jeg som led i min efteruddannelse har brug for at hurtigt at komme i gang med samtalerne. Jeg har derfor ingen ventetid. En anden fordel ved at
starte et terapiforløb hos mig er, at jeg får oftere
supervision og faglig sparring end i et almindeligt gennemsnitligt terapiforløb. Der vil derfor være en stor kvalitetssikring i forløbet.

Om mig

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2016 og har arbejdserfaring med terapi fra hhv. Studenterrådgivningen samt psykiatrien, hvor jeg har arbejdet med såvel individuelle som gruppeterapeutiske forløb med unge og voksne. De seneste par år har jeg arbejdet i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning med børn og unges trivsel.

For mig er det vigtigt, at du oplever at blive mødt med nærvær, empati og autenticitet. Jeg har en meget ansvarsfuld tilgang til det arbejde jeg laver. Derfor vil jeg også modtage løbende supervision på vores forløb, som en led i min uddannelse.

Om metoden

Intensiv korttidsdynamisk psykoterapi (ISTDP) har et særligt fokus på vores følelser, som de stærkeste motivatorer for vores adfærd og trivsel. En central antagelse i terapiformen er, at psykiske vanskeligheder har rod i indre konflikter omkring følelser, som vi har svært ved at mærke eller udtrykke på en sund og positiv måde. Terapien har fokus på at hjælpe mennesker med gradvist at opleve og udtrykke følelser på en måde, der skaber større indre frihed og trivsel, for derved at mindske angst og undgåelse.

Kontakt

Hvis du er nysgerrig på at høre mere, for at kunne vurdere om det kunne være noget for dig, er du meget velkommen til at tage kontakt telefonisk eller på mail.

Samtalerne finder sted central i Aarhus, evt. i Ry efter ønske.

Mail: charlotte_midtgaard@protonmail.com

Tlf. 26717033